Informació general

Informació important Covid-19:

Hem implementat un seguit de mesures per garantir la seguretat dels nostres clients:

1- Ventilació de l'espai durant un mínim de 24 h. Per a això hem configurat el calendari de manera que no es pugui reservar l'habitació o habitacions el dia anterior al de l'arribada del client.

2- Prioritzem les estades de 2 o més dies, suprimint la possibilitat de reservar 1 sola nit. Preferim menor nombre d'hostes, però més duradors.

3- Premiem les llargues estades, amb descomptes del 10% per estades de 1 setmana i del 20% per estade d'1 mes.

4- Ens preocupem especialment de la neteja i desinfecció de l'habitació o habitacions. Els llençols i tovalloles es porten a la bugaderia dins de bosses tancades d'un sol ús, on són rentades i assecades amb programes a temperatures> 60ºC.

5- Posem especial atenció a la neteja i desinfecció de cada espai, especialment en les zones i en elements d'ús comú, com els banys, tiradors, poms, interruptors, etc, on fem servir productes higienitzants i desinfectants com solucions alcohòliques> 70%, lleixiu i productes amb virucida homologat UN-14476.

6- Els estris de cuina són igualment rentats al rentaplats en programes amb temperatures> 60ºC.

7- Posem a disposició dels hostes sabó, gels i solucions hidroalcohòliques perquè puguin rentar i desinfectar les seves mans en qualsevol moment.

8- Procedim a realitzar els treballs de neteja amb els oportuns equips de protecció individual, mascaretes, guants, davantals, etc.

9- Si fos el cas, per afavorir el distanciament social entre els diferents hostes oferim els esmorzars a la terrassa o sinó al menjador a diferents torns prèvia reserva d'hora.

10- Només s'accepten pagaments amb targeta de crèdit o bé transferència anticipada.


Vents del Cadí és un concepte innovador de serveis en la Natura, un espai de descans per compartir i també un espai des de on projectar diferents activitats en un entorn natural excepcional, el Parc Natural Cadí-Moixeró.

La restauració d'una antiga propietat del S-XVII, l'Hostalet, permet al visitant experimentar la Natura en estat pur. Vents del Cadí acull gent de muntanya i de trail que vol descansar d'aventures viscudes al llarg del dia, o que vol fer base per començar una altre el lendemà.

Disposem d'un total de 14 places, 8 en la planta baixa i 6 en la planta alta, distribuïdes  en  3 habitacions  quàdruples i una doble. Els llits estàn equipats amb confortables matalassos i coixins de dormir,  i càlids edredons  que ajudaran a conciliar la son i a descansar.

Envoltats per les muntanyes de les Valls del Bastareny i per l'únic soroll del Riu dels Empedrats que passa a pocs metres, els visitants disfrutaran d'un espai per compartir, fet amb senzillesa i sense pretensions. Volem que a casa nostra es trobin entre amics, com a casa seva. Un espai que servirà també per conciliar el vessant esportiu i d'aventura amb la família, en un ambient total  de muntanya però sense renunciar a certes comoditats, com calefacció o internet .

Un petit prat envoltat de roures, pins i faigs, amb gandules per estirar-se i prendre el sol i on és permès fer nudisme, complementarà la zona de bany fred al gorg del riu que hi ha tocant la propietat.

En definitiva, Vents del Cadí  ofereix el descans que els amants del trail running i la muntanya en general necessiten .


Preus per persona i nit:

- Habitació Penyes Altes  (2 llits individuals):

Divendres, dissabtes, vigílies de festius i tot juliol i agost,  35€ dormir i esmorzar. Resta de dies, 30€ dormir i esmorzar.

- Habitacions Tosa d'Alp i Pedraforca (4 llits  en 2 lliteres):

Divendres, dissabtes, vigílies de festius i tot juliol i agost,  30€ dormir i esmorzar. Resta de dies, 25€ dormir i esmorzar.

- Habitació Comabona (4 llits en 2 lliteres):

Divendres, dissabtes, vigílies de festius i tot juliol i agost,  25€ dormir i esmorzar. Resta de dies, 20€ dormir i esmorzar.

Forma de pagament:

Efectiu o targeta de crèdit.  Reserves amb dipòsit de 10€ per persona i nit mitjançant transferència bancaria.


Rutes recomananades

La Natura és generosa al voltant  de l'Hostalet, situat just al pas de rutes imprescindibles que travessen el Parc Natural del Cadí- Moixeró, de nord a sud o d'est a oest, aprofitant el pas del Riu dels Empedrats i el Coll de Pendís que comuniquen les comarques del Berguedà i la Cerdanya.

Cims assenyalats d'aquesta serralada pre-pirinenca com el Pedraforca, el Comabona, el Moixeró, el Penyes Altes o la Tossa d'Alp, les gorges i cascades del Riu dels Empedrats, el Salt de Murcurols o l'Adou del Bastareny són alguns dels indrets a l'abast del visitant.